Azure-Infrastructure-Services-GA11

Săptămâna aceasta Microsoft a anunțat disponibilitatea generală a Windows Azure Infrastructure Services: Windows Azure Virtual Machines și Windows Azure Virtual Network. Aceste noi servicii permit mutarea in Cloud fara modificări a aplicațiilor existente.

Anunțul este important și reflectă un pas important în strategia de Cloud a Microsoft, influențată direct de discuții purtate cu clienții și partenerii companiei. Cu siguranță, Cloud-ul constituie pentru clienții Microsoft un factor de inovație și o extensie a infrastructurii gestionate de către departamentele IT, nu doar o modalitate eficientă din punctul de vedere al costurilor pentru găzduirea infrastructurii și aplicațiilor. Cu noile servicii Windows Azure anunțate, Microsoft completează oferta tehnologică pentru a oferi platforma de aplicații ca serviciu (PaaS), infrastructura ca serviciu (IaaS) și soluții pentru scenarii hibride.

Odată cu disponibilitatea generală a Windows Azure Virtual Machines și Windows Azure Virtual Network, prețurile pentru mașinile virtuale și pentru serviciile Cloud sunt reduse cu valori între 21% si 33%.

[box type=recom]

Dezvoltatorii software si profesionistii IT pot incerca gratuit Windows Azure timp de trei luni folosind acest link

[/box]

Anunțul oficial a fost publicat aici, detalii tehnice sunt disponibile pe acest blog.

Via Microsoft România.

Back To Top
Search