Windows-8-End-User-Training11

Microsoft a publicat un ghid gratuit pentru utilizatorii Windows 8,  prin care prezintă foarte clar utilizatorilor “cum să se descurce, cum să navigheze, cum să gestioneze aplicațiile și să personalizeze” noul sistem de operare.Față de clipul care rulează la instalarea Windows 8, unde se prezintă ”ca aruncat din avion” noul mod de lucru cu Hot Corners, Charms Bar, etc. , broșura de față chiar merită atenția utilizatorilor de toate nivelurile și de toate vârstele, pentru că este foarte bine făcută și prezintă foarte clar informațiile necesare celor care fac cunoștință sau se acomodează cu Windows 8. Ea este axată pe zona Metro, ceea ce și contează de fapt, pentru că aceasta este zona noului sistem de operare cu care utlizatorii trebuie să se acomodeze.
Dacă v-ați pus întrebarea ”de ce nu a publicat Microsoft încă de la început acest ghid, pentru a-l livra cu Windows 8 ?”, ea este îndreptățită. O să aveți surpriza să descoperiți că de fapt Microsoft a oferit un ghid, pe care îl găsiți aici : Windows 8 and Windows RT Product Guide.
Acest manual ar trebui să vină preinstalat pe orice sistem Windows 8 și ar trebui să aibă un tile mare, alocat în prima coloană din stânga ecranului Start.
Descarcă ”Windows 8 End User Training Brochure” de la Microsoft Download Center.

Back To Top
Search