Dacă ai migrat de la Office 2003 la Office 2010, este destul de greu uneori să găsești comenzile în noua interfață Ribbon. Dar există soluții. Poți alege între utilizarea unor ghiduri interactive pentru găsirea comenzilor sau poți descărca clasicele liste printabile pentru comenzile Office 2010. Dacă vrei să folosești ghiduri interactive, mai întîi trebuie să instalezi Silverlight. Apoi poți descărca direct ghidul pentru programul Office 2010 care te interesează de pe această pagină.

Dacă vrei să folosești ghidul offline, odată ce l-ai deschis dă click pe ”Install”, în partea superioară a ecranului fiecărui ghid. Astfel nu vei mai avea nevoie de conexiune pentru a putea folosi ghidul.

Dacă ai nevoie de o listă exhaustivă a tuturor comenzilor din meniu și din toolbar-uri și a noilor locații pentru acestea pe Ribbon, poți descărca fișe detaliate pentru fiecare produs. Acestea sunt produse de Microsoft în formatul Excel, așa că ai nevoie de o versiune de Excel instalată pe PC. Accesează link-ul următor și descarcă ghidurile care te interesează : http://office.microsoft.com/en-us/templates/CL101817133.aspx?CTT=5&origin=HA101794130&AxInstalled=1&c=0

Back To Top
Search