Am tot amânat lansarea acestui giveaway în săptămânile care au trecut pentru a testa pe îndelete acest device, despre care o să vă spun mai multe în continuare, înainte de a-l oferi unei persoane norocoase prin tragere la sorți.

Așa cum știți, am publicat acum aproape o lună pe wfl.ro o prezentare Cube iwork8, unde am oferit informații privind configurația, dimensiunile, rezoluția și dispunerea porturilor.
Astăzi revin cu câteva fotografii și cu impresiile mele despre acest device, pe care am încercat să îl folosesc pe post de înlocuitor al tabletei mele AndroidASUS MeMO Pad HD 7 (ME173X). În cazul meu, principalele utilizări pentru un asemenea device ar fi verificarea mail-ului, a conturilor din rețelele sociale (Facebook, Google+, Twitter) și pentru a citi știrile printr-un RSS reader și din browser.
Toate fotografiile au fost făcute la interior folosind Lumia 930, cu ecranele device-urilor setate la 100 % luminozitate și fără ajustări la calibrarea de culoare.
cube iwork8 Reader 3
La capitolul RSS readere, pe Android am folosit aplicația Feedly, iar pe Windows 10 NextGen Reader. Experiențele sunt bune în ambele cazuri, dar aici Cube iwork8 stă mai bine mulțumită luminozității, culorilor vii și unghiurilor bune de vizibilitate. Aceleași atu-uri ale ecranului fac diferența tot în favoarea iwork8 și în cazul vizionării TV online cu aplicația Digi Online:
TV3
În general, experiența Windows mi s-a părut mai comodă și mai fluidă comparativ cu cea de pe tableta cu Android.
La capitolul autonomie, bateria de 3300 mAh din Cube iwork8 Ultimate a rezistat timp de 3 ore și jumătate la vizionarea transmisiunii online Digi24 și aproximativ 4,5 ore la navigarea pe Internet și citit știri cu NextGen Reader.
Hero Cube iwork8
Un aspect oarecum nostim și ciudat al acestui giveaway este lipsa alimentatorului original din cutia tabletei, lucru pe care l-am constatat la primirea pachetului. Am lămurit repede acest aspect cu reprezentantul GearBest, care și-a cerut scuze și mi-a spus că din greșeală s-a expediat un sample care era pregătit pentru uz intern și nu un device din depozit. Drept pentru care am completat eu pachetul cu un încărcător de la un telefon scos din uz. După testele din ultimele săptămâni am constatat că tableta se încarcă și funcționează corect cu acesta, așa că nu cred că acest aspect poate fi o problemă.
cube iwork8 www
În ceea ce privește calitatea și nivelul sunetului, aici balanța a înclinat în favoarea tabletei cu Android, la care designul și amplasarea difuzorului, împreună cu efectele audio proprietare sunt foarte eficiente, sunetul fiind mai clar și mai puternic. La audiția în căști, Cube iwork8 Ultimate m-a surprins plăcut însă. Am folosit aplicația TuneIn Radio, pe care am ascultat diverse stream-uri muzicale de pe Internet, iar sunetul a fost unul plăcut.
Hero Cube iwork8 3
În concluzie, în timp ce tableta Asus a strălucit la capitolui autonomie și la cel audio, Cube iworks 8 Ultimate m-a impresionat plăcut prin fluiditatea și prin avantajele aduse de Windows 10 pentru PC, dar mai ales prin calitatea ecranului, care este remarcabilă pentru un device din această clasă de preț.
Vreau să mai amintesc aici că nu am avut probleme cu conectivitatea Wi-Fi, care a avut o bună stabilitate.
Device-ul rulează Windows 10 Pro, pe care l-am actualizat la versiunea 1511 (november update). Instalarea acestui update major a luat cam o jumătate de zi, dar s-a încheiat cu succes și nu au fost probleme funcționale.

Concurs

Durata și reguli de participare

Concursul se desfășoară între zilele de sâmbătă, 12 decembrie 2015, ora 17 și luni, 14 decembrie 2015, ora 19. În acest timp, pentru a participa la concurs trebuie să faceți câteva lucruri simple:
1. Să dați share acestui articol pe cel puțin o rețea socială preferată (Facebook, Google+, Twitter, etc.) și să trimiteți o captură de ecran cu acel share la concurs@wfl.ro
2. Să lăsați mai jos un singur comentariu de la aceeași adresă IP și un singur comentariu de persoană (mai multe comentarii vă descalifică în ambele cazuri) prin care să ne spuneți pe scurt de ce vă doriți această tabletă cu Windows 10 și cum intenționați să o folosiți dacă o veți câștiga.

Desemnarea persoanei câștigătoare

Luni, 14 decembrie 2015, ora 19 voi închide comentariile la acest articol iar la ora 20 voi face – în direct pe canalul YouTube wfl.ro – tragerea la sorți pentru a desemna persoana câștigătoare. În acest sens voi număra comentariile de la articol și vom face extragerea numărului norocos pe random.org. Numărul extras reprezintă numărul comentariului de pe site, socotit de la primul comentariu în jos. Dacă autorul comment-ului a trimis și e-mail-ul cu captura de ecran cerută mai sus la punctul 1 îi vom anunța numele pe loc, dacă nu, vom efectua o nouă tragere la sorți.
Vă rugăm să vă asigurați că folosiți o adresă de e-mail validă în contul vostru de pe wfl.ro și că trimiteți doar un singur comentariu de la același IP, cât și un singur comentariu de persoană. În cazul în care contul cu care comentați nu conține o adresă de e-mail validă (aceeași de pe care trimiteți captura de ecran) vom extrage un alt număr.

SUCCES !

IMPORTANT ! Respectați regulile de mai sus – un singur comentariu de persoană și un singur comentariu de la același IP !
Tocmai l-am descalificat pe Cristian Crișan pentru nerespectarea regulilor acestui concurs. A folosit două adrese de e-mail diferite de la același IP pentru a comenta.
Descalificat - Cristian Crisan

Luni, 14 decembrie 2015, 19:00

Tocmai am inchis comentariile la concurs.
Acum vom retrage comentariile proprii si cele care nu se califică, vom face o captură de ecran pe care vom numerota comentariile rămase in competiție, iar la ora 20:30 voi intra in direct  pe canalul YouTube al wfl.ro și voi face tragerea la sorți după cum urmează:

  1. Se va afișa site-ul random.org, pe care
  2. voi introduce gama de numere (de la primul la ultimul comentariu) și
  3. voi genera un număr între ele.
  4. Revenim apoi la screenshot-ul cu comentarii, pe care îl voi atașa acestui articol,
  5. vedem care este comment-ul,
  6. luăm adresa de mail și
  7. verificăm concurs@wfl.ro pentru capturi de ecran de pe acea adresă.
  8. Dacă există, tableta are un nou stăpân / o nouă stăpână.
  9. Dacă nu, reluăm până se nimerește.

Felicitari câștigătorului Ionuț Mihăilescu !

Comentariul castigator ESTE AICI

Back To Top
Search