00-Leawo-Music-Recorder-Hero

Dacă da, ați nimerit unde trebuie, pentru că tocmai am primit spre review un program de înregistrat audio pe PC de la Leawo Software, Leawo Music Recorder. Mai mult, avem de dat și 6 licențe valabile timp de un an pentru cititorii wfl.ro.

Leawo Music Recorder este un program ușor de folosit, cu multe caracteristici utile. Cu ajutorul lui puteți captura orice fel de sunete redate pe calculator, inclusiv muzică online (de pe YouTube, de exemplu) dar și de la intrările audio ale PC-ului, fie că este vorba despre un microfon încorporat, fie că folosiți intrarea de linie (Line In).

Ce opțiuni de configurare sunt disponibile ?

Puteți alege sursa pentru înregistrare apăsând butonul din stânga-jos cu iconiță de microfon (1), apoi puteți opta pentru a înregistra orice fel de sunet redat de PC (2) sau de la orice fel de dispozitiv de intrare audio instalat pe sistem (3):
01 - Leawo Music Recorder - sursa inregistrarii
Cu ajutorul programatorului de înregistrări, (click pe 1) în fereastra de configurare (2) puteți alege ora la care înregistrarea pornește (3) și durata acesteia (4):
02 - Leawo Music Recorder - programarea inregistrarii
Utilizatorul are control complet asupra a ceea ce programul înregistrează. Astfel, după cum observați în imaginea de mai jos, înregistrarea poate fi divizată automat în segmente dacă apar pauze de o anumită durată (1), se pot face înregistrări pentru muzică instrumentală (2), se pot păstra doar acele înregistrări care au o durată minimă stabilită (3). Folosind o bază de date de pe Internet, Leawo Music Recorder poate adăuga automat tag-uri pentru muzică (artist, album, copertă album, nume cântec și altele) fișierului audio final, chiar în timp ce înregistrează (4). În testele mele, recunoașterea melodiei înregistrate a eșuat în două din trei cazuri, dar am testat intenționat cu muzică mai veche. Dacă preferințele voastre muzicale sunt de actualitate, sunt sigur că veți avea rezultate mai bune cu această caracteristică.
03 - Leawo Music Recorder -control asupra inregistrarii
Tag-urile se pot edita și manual, direct din interfața programului, din ecranul Recording
06 - Leawo Music Recorder - editare manuala taguri
sau din ecranul bibliotecii Media:
07 - Leawo Music Recorder - editare manuala taguri După cum ați observat, programul are o interfață foarte apropiată de iTunes și are chiar opțiunea de a trimite piesele înregistrate și etichetate spre baza de date iTunes, dacă playerul Apple este instalat pe sistem.
Leawo Music Recorder este oferit contra 19,99 dolari US de Leawo Software în două variante: una pentru Windows și una pentru Mac.

Iar astăzi, 29 noiembrie 2015, pe wfl.ro oferim 6 licențe Windows valabile timp de un an fiecare pentru primii 6 cititori care ne spun la comentarii două caracteristici funcționale care le par utile sau interesante la acest software.

Back To Top
Search