Nokia-Lumia-520-evleaks11

Aminteam în articolul anterior despre 5 nume de cod pentru device-urile Nokia, printre care și cele două din titlu. Iată că avem din nou un zvon – de la aceeași sursă credibilă, evleaks – potrivit căreia aceste două nume de cod a la Bond se referă la primele terminale Nokia cu Windows Phone 8.1.
Compania se pregătește să lanseze aceste două device-uri undeva în Q2 2014, iar evleaks susține că ele vor fi primele cu Windows Phone 8.1:

 
Dacă ne uităm cu atenție la Goldfinger și Namepenny, ne-am putea gândi că poate fi vorba despre două device-uri din clase diferite: unul de top și altul accesibil. Rămâne de văzut ce informații mai apar și dacă acestea se confirmă.
Până una-alta, Microsoft mai are de lansat public update-ul GDR3 iar Nokia va lansa pachetul asociat Lumia Black.
Windows Phone 8.1 – numit și Blue – este la bursa zvonurilor de ceva vreme, și se pare că va aduce un centru de notificări, multi-tasking ”adevărat” și asistentul vocal Cortana, cu o funcționalitate similară cu a lui Siri, bazat însă pe Bing și serviciile asociate. Windows Phone 8.1 este așteptat la începutul anului viitor, la Mobile World Conference de la Barcelona.

Back To Top
Search