Pentru mulți utilizatori Windows Phone de la noi, HERE Maps este alternativa preferată a Bing Maps, pentru că oferă adesea mai multe detalii comparativ cu această aplicație. Ei bine, hărțile HERE maps au primit o serie de actualizări semnificative despre care vorbim în continuare.

Actualizările vizează toate continentele, reflectând șosele sau construcții noi sau modificate și foarte multe detalii nou introduse.

Țări navigabile nou introduse

Dacă veți călători în Cipru, Mayotte (Mayotte este un departament de peste mări al Republicii Franceze în Africa) și Zimbabwe, toate aceste hărți au fost actualizate pentru a fi navigabile. Aceasta înseamnă că veți avea indicații pas cu pas pe teritoriile acestor state. Adițional, au fost aduse îmbunătățiri semnificative hărților pentru Comoros, Djibouti, Eritrea, Fiji, Gambia, Liberia, Madagascar, Sierra Leone și Somalia.

Detalii despre ape

Pe lângă actualizările pentru șosele și drumuri, reprezentările reliefului adiacent sunt și ele permanent îmbunătățite: iazuri, lacuri și râuri.

Hărțile cuprind acum mai multe detalii despre aceste elemente ale peisajului, cu accent pe reprezentarea râurilor.

Iată un exemplu de detalii dintr-o zonă rurală din Germania:

Germany Water - country side

Îmbunătățiri și detalii noi pentru transportul public

După un update anterior pentru reprezentarea traseelor de transport public din Chicago, pentru o mai bună fidelitate geografică, tranziția spre acuratețea sporită pentru aceste trasee continuă cu o serie de zone, cum ar fi Kaohsiung, Taipei, Curitiba, Rio de Janeiro, São Paulo și Singapore, care au acum hărți mai bune pentru metrou, trenuri și tramvaie.

Cum actualizez hărțile ?

HERE maps includ funcția de notificare a utilizatorului cu privire la actualizările disponibile pentru hărțile utilizatorului, iar pe telefoanele Windows actualizarea hărților se face foarte simplu.
1. Deschideți aplicația Settings
Update Maps - 1
2. Accesați tabul applications
Update Maps - 2
3. Selectați maps, apăsați pe check for updates, selectați hărțile de actualizat și așteptați finalizarea descărcării.
Update Maps - 3

Back To Top
Search