Acum, când Windows 10 este aproape gata și cunoaștem prețurile de vânzare pentru edițiile în care va fi oferit, imagini cu ambalajul pentru retail au scăpat pe Internet.

În primul an de la lansarea versiunii RTM este de așteptat ca majoritatea utilizatorilor să obțină o licență permanentă Windows 10 prin upgrade gratuit, dacă PC-urile lor se califică pentru aceasta.
Implicit, majoritatea utilizatorilor vor obține Windows 10 și update-urile viitoare prin Windows Update, dar produsul va fi disponibil și în varianta retail, la cutie. Iar designul ambalajului pentru cutia Windows 10 a scăpat acum pe Internet, prin intermediul celor de la WinFuture.de. De altfel, dacă îmi aduc aminte corect, tot aceștia au dezvăluit în premieră ambalajul Windows 8 acum 2 ani.
După cum se poate vedea din imagini, cutia pentru ediția Windows 10 Home va avea o un accent albastru deschis, iar Windows 10 Pro un mov. Pe partea frontală a ambelor cutii există la mijloc o imagine a desktop-ului Windows 10 cu noul ecran Start și noua Hero Image din Windows 10 (wallpaper-ul oficial).
Windows 10 vine pe 29 iulie și – pe durata primului an – utilizatorii pot face upgrade gratuit dacă pornesc – pe hardware compatibil- de la licențe valide Windows 7 Service Pack 1 și Windows 8.1 Update. Lansarea se va face în valuri. Astfel, Windows 10 ajunge primul la participanții din programul Windows Insider, urmați de cei care și-au rezervat upgrade-ul. Desigur, orice utilizator cu PC care se califică pentru acest upgrade îl poate iniția și completa gratuit oricând între 29 iulie 2015 și 29 iulie 2016. Utilizatorii Enterprise primesc noul sistem de operare pe 1 august.
Se pare că pe lângă vânzarea la cutie, Microsoft ar mai urma să lanseze Windows 10 și pe stick-uri flash USB.
Aștept comentarii cu părerile voastre despre ambalajul Windows 10. Cum vi se pare ?

Back To Top
Search