family-pack

Undeva în discuția avută în ultima emisiune ”Windows fără limite” cu Tudor Galoș de la Microsoft România, am strecurat întrebarea : ce știi despre Windows 7 Family Pack în România ? Răspunsul a fost unul tipic pentru un Microsoftie : ”încă nu pot spune nimic despre asta.”

@ Microsoft România, read this ! Smile

Dar cei de la firma – mamă, din Redmond au ceva detalii despre Windows 7 Family Pack. Din 3 octombrie, Windows 7 Family Pack devine disponibil în Statele Unite pentru cumpărare în magazine și online, prin Microsoft Store.

Achiziționarea pachetului Windows 7 Family Pack aduce trei licențe upgrade de Windows 7 Premium pentru $149.99 (adică 588 RON, TVA inclus). Pentru a beneficia de Family Pack, trebuie să ai un PC cu o copie Microsoft Autentică de Windows Vista sau Windows XP pe un PC capabil să ruleze Windows 7. Pentru a determina dacă sistemul este sau nu compatibil, folosește Windows 7 Upgrade Advisor.

For those of you who don’t live in the U.S., Family Pack may be coming your way too. It goes on sale in Canada, UK, Germany, France, Australia and many other markets on or after Oct. 22 (Windows 7’s 1 year anniversary!)

Pe blogul Windows Experience se mai arată că pentru aceia care nu locuiesc în Statele Unite, Family Pack poate ajunge și la aceștia. Se va vinde în Canada, Marea Britanie, Germania, Franța, Australia și multe alte piețe (evidențierea îmi aparține) pe sau după 22 octombrie, la prima aniversare a lansării produsului.

@ Microsoft România, acum avem sau nu un răspuns ?

Dacă vrei să susții aducerea acestei oferte și în România, există o petiție online, pe care o poți semna aici.

Back To Top
Search