IE9Am tot încercat să folosesc în continuare cel mai bun password manager, Lastpass (lastpass.com) și în IE9 beta, ceea ce este parțial posibil. Adică funcționează doar în fereastra principală, nu și în aplicațiile web fixate (pinate) în taskbarul Windows 7. Acesta este încă un lucru care mă dezamăgește la noul browser. Pentru că am aflat că pentru site-urile fixate în TaskBar sau în meniul Start ca aplicații, IE9 nu încarcă add-on-uri de la terți.

Este oficial, de la Microsoft, via Paul Thurrott, că Microsoft a proiectat browserul astfel încât, pentru a menține site-ul vizitat în focus, super-ieîn cazul site-urilor pinate, să nu se încarce add-on-uri, chipurile pentru a nu pune utilizatorul în fața unor probleme neașteptate generate de add-on-uri. Microsoft face o mare greșeală dacă persistă în a impune utilizatorilor propriile convingeri. Acest password manager, LastPass, funcționează impecabil și merită activat pentru toate site-urile, pentru că password managerul din Internet Explorer 9 funcționează cînd vrea el.
Nu mi se pare normal ca producătorul unui browser să decidă cînd rulează sau nu add-on-uri pe calculatorul utilizatorului, așa că am mai pus un punct în plus pe lista problemelor acestui beta pe care deja îl consider dubios. Pentru că mai sunt și alte probleme: butonul RSS nu mai apare decât dacă afișezi Command Bar-ul, ceea ce mi se pare o altă scăpare majoră.
Mai sunt și alte probleme, pe care le voi adăuga acestui articol, pe măsură ce le voi identifica.
Între timp vă cer din nou părerile și vă rog să comentați despre experiența voastră cu acest browser.
Dacă aveți probleme prea mari, aveți aici un ghid de dezinstalare.

Back To Top
Search