Luna noiembrie a fost una foarte încărcată pentru mine și într-un sens cât se poate de bun și în beneficiul comunității Windows fără limite. O să vă spun mai departe de ce și aștept cât mai multe comentarii la acest articol.

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le aduce cuiva titlul de MVP (Most Valuable Professional) este accesul la informații de ultimă oră despre produsele Microsoft din aria sa de expertiză, ca și posibilitatea de a interacționa direct cu echipa de produs pentru a oferi feedback-ul colectat din comunitate.
Unul dintre cele mai interesante și importante evenimente pentru un MVP este Summit-ul Global pentru MVPs, organizat anual de Microsoft în Redmond.
Luna aceasta am avut privilegiul de a participa pentru prima oară la acest eveniment și vă spun sincer că a fost un motiv de bucurie dar și de mândrie personală, dar mai ales profesională.
Am călătorit și participat la cele 3 zile de sesiuni tehnice împreună cu colegul MVP Ciprian Rusen de la 7tutoriale.ro, și pot spune că a fost un bun prilej de a ne cunoaște mai bine (personal) și de a face noi planuri pentru a colabora și mai mult pe viitor în beneficiul comunității de utilizatori Windows din România.
De asemenea am avut prilejul de a-i cunoaște personal, printre alții, pe Richard Hay (în foto de mai sus) (Windows Observer), pe Mike Halsey (PC Support) sau pe Annand Khanse (Windows Club) sau pe Mohit Singh Baweja – Microsoft V_TSP & Windows MVP din Noua Zeelandă.


Chiar dacă nu vă pot vorbi despre conținutul sesiunilor la care am participat în campusul Microsoft, pot să vă comunic impresiile personale despre reprezentanții Microsoft care au susținut prezentări și a interacționat cu noi pe durata evenimentului. Foarte pe scurt am simțit dinspre Microsoft un entuziasm viu și un interes real de a primi feedback din comunități și de la MVPs. Aceasta m-a impresionat foarte mult și mi-a întărit din nou încrederea că Microsoft merge pe drumul cel bun, după ce o bună perioadă înainte și după lansarea Windows 8 nu am fost deloc convins deloc că lucrurile stau astfel.
Experiența campusului Microsoft a fost specială pentru mine și cu acest prilej vreau să mulțumesc încă odată tuturor celor care au făcut posibilă împlinirea celui mai mare vis personal din toate timpurile, acela de a vizita compania Microsoft la ea ”acasă”.

În ceea ce privește conținutul tehnic al sesiunilor MVP Global Summit, tot ce pot spune este că pe măsură ce informațiile vor deveni publice în lunile următoare veți vedea tot mai clar că schimbarea din Microsoft readuce compania pe calea cea bună și o conduce spre produse și servicii IT de foarte bună calitate pentru toți utilizatorii și clienții.
Relevanța acestui conținut pentru mine și pentru acest site este una foarte mare, pentru că m-a convins că toate eforturile depuse pentru realizarea și întreținerea acestui site și a acestei comunități au meritat și că ele trebuie neapărat duse mai departe, cu atât mai mult cu cât articolele, podcast-urile, webcast-urile și prezentările pe care le voi realiza de acum încolo vor fi tot mai interesante și mai bine făcute, dar mai ales tot mai utile pentru fanii Windows și ai altor servicii și produse Microsoft.
Back To Top
Search