Rodecaster Pro

Mă bucur să vă spun că alături de Răzvan de la Burzcast sunt printre primii podcasteri din România care au privilegiul de a lucra de pe un RodeCaster Pro! Săptămâna aceasta vom înregistra un nou episod de podcast împreună, fiecare de pe Rodecaster-ul Pro personal.

Da, ați citi bine! După eforturi îndelungate, multe ore de muncă și stres, cu sprijinului familiei – căreia vreau să îi mulțumesc și pe această cale – am reușit să dotez mini-studioul de podcasting personal cu un RodeCaster Pro!

Am postat la jumătatea lunii mai descrierea acestui device pe techtime.ro, și în curând voi putea scrie un review în baza propriilor experiențe cu acest device.

Singurul lucru care mai lipsește pentru a putea scrie review-ul este experiența personală directă, hands-on, de podcasting direct de pe RodeCaster Pro, ori acest lucru se va întâmpla vineri.

Pentru cei pe care i-am făcut deja curioși cu privire la cum sună un podcast românesc realizat pe RodeCaster Pro am o recomandare. Ascultați aici Burzcast 78 – Studioul din rucsac

Back To Top
Search