Program-Office-beta11

Microsoft oferă acum celor interesați posibilitatea de participare la testarea unei versiuni Office beta. Participanții admiși au posibilitatea de a testa aplicațiile din suita Office înainte de lansarea oficială și pot oferi feedback prin care pot contribui la îmbunătățirea produselor.

Echipa Office de la Microsoft caută participanți pentru înscrierea la programe de testare a versiunilor beta. Feedback-ul dumneavoastră va fi un instrument util în dezvoltarea celor mai bune programe de productivitate și servicii asociate acestora. Programele vor include toată gama de produse client Microsoft Office, server și cloud. Familia de produse include aplicațiile Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Visio, Access, Publisher și Outlook, cât și Exchange, SharePoint și produse Project server și servicii cloud – se arată pe site-ul Microsoft.

Pagina inscriere test public Office beta

Înainte de înscriere va trebui să completați un formular online, în care vi se cer unele informații despre dumneavoastră sau despre compania dumneavoastră.

Deși nu se precizează ce software va fi testat, este de așteptat să fie vorba despre Gemini (nume de cod Microsoft pentru Office touch sub Windows).

Update: Se pare că site-ul pentru înscrieri nu este funcțional în acest moment. Dați un semn la comentarii dacă este reactivat !

Back To Top
Search