Patch recordAvem de-a face cu 16 buletine care vizează rezolvarea a 49 vulnerabilități de securitate. Setul de actualizări anunțate de Microsoft pentru produsele proprii luna aceasta bate recordul stabilit anterior în august, când ne-am confruntat cu 34 de vulnerabilități.

 

Potrivit Microsoft, patru dintre cele 16 buletine sunt marcate drept critice, cel mai ridicat grad de alertă pentru produsele Microsoft. Compania denumește critică orice problemă care poate fi exploatată de la distanță și care se poate propaga ca un vierme pe Internet, fără intervenția (și evident fără aprobarea) utilizatorului, care adesea nici nu știe despre aceste probleme.

Pachetul de azi, 12 octombrie include remedii pentru probleme de securitate din sistemul de operare Windows, din Internet Explorer, Microsoft Office și platforma .NET Framework.

Este de așteptat ca aceste patch-uri să vizeze și o serie de vulnerabilități care au creat probleme serioase odată cu ciudata și controversata apariție a viermelui Stuxnet.

Problemele adresate luna aceasta afectează toate versiunile de Windows, inclusiv Windows 7 și Windows Server 2008.

Patch record-inside

Nu uitați să verificați Windows Update chiar acum ! Pe sistemul meu deja sunt propuse aceste update-uri !

Back To Top
Search