Tablete Windows 8 Cu Procesoare Intel

Intel a anunțat recent că lucrează cu 10 vendori pentru a crea tablete bazate pe Windows 8, cu procesoare Intel. Potrivit News.com, săptămâna trecută, la Beijing, cu ocazia Intel Developer Forum, compania Intel a dezvăluit mai multe informații despre specificațiile hardware pentru tabletele cu procesor Intel pe care va rula Windows 8.

Tabletele vor utiliza procesoarele Intel din generația mobilă următoare, cu nume de cod Clover Trail. Aceste procesoare, dual-core, vor avea „burst mode” și Hyperthreading, pentru performanțe sporite. În timp ce unele produse vor fi „strict” tablete de 10″, altele vor avea form-factor hibrid, tabletă – notebook, precum cele prezentate de Intel la CES 2012 în ianuarie, cu ecran de 11″.

Tabletele cu Windows 8 vor suporta nativ rețele 3G și 4G, cu o durată de viață a bateriei de 9 ore și de 30 de zile în stand-by. Grosimea lor nu va depăși 9 mm iar greutatea va fi în preajma a 680 grame. Toate aceste specificații sunt apropiate de hardware-ul și design-ul Apple iPad.

Back To Top
Search