Ieri, 29 iunie 2011, Microsoft a lansat al doilea preview al platformei Internet Explorer 10. Engine-ul folosit este același cu cel din demo-ul public Windows 8 și este disponibil pentru download.Noul build are suport pentru float-uri SS3 poziționate, HTML5 Drag and Drop, API-ul File Reader, Media Query Listeners și suport inițial pentru formulare HTML5. Mai sunt prezente îmbunătățiri de performanță pentru aplicații HTML5, de asemenea pentru gestionarea eficientă a energiei (pentru dispozitive portabile) și îmbunătățiri la capitolul securitate.

Microsoft construiește Windows 8 în jurul platformei de randare ”Trident” din IE10. Reprezentanții companiei au spus că Microsoft așteaptă ca dezvoltatorii să folosească HTML5, JavaScript și CSS pentru a construi aplicații imersive pentru Windows 8.

Cu privire la platforma Internet Explorer 10, oficialii Microsoft au lăsat să se înțeleagă că build-uri noi de testare pentru IE10 sunt de așteptat la intervale de 3 luni. Primul platform preview a fost lansat în aprilie.

[stextbox id=”download”]Descarcă de aici acest platform preview IE10.[/stextbox]

Am inclus și un clip cu câteva demo-uri IE10 platform preview 2 :

Detalii pe IE blog

Resurse IE10 pentru developeri

Back To Top
Search