Istoricul nu este altceva decât o funcţie backup.
El păstrează copii ale documentului pe care îl editaţi.

În mod implicit, Istoricul nu este activat.
Pentru a activa această opţiune, se va executa un click pe oricare dintre documentele partajate, pentru a se activa tab-ul Instrumente Bibliotecă, din ribbon.

În tab-ul Bibliotecă, grupul de comenzi Setări, vom executa un click pe comanda Setări Bibliotecă.

În noul meniu, vom executa un click pe link-ul Setări versiune.

Ceea ce ne interesează este opţiunea Istoric de versiuni pentru document.
Aici găsim 3 opţiuni:
– Nicio versiune: dezactivează istoricul;
– Creare versiuni majore: orice versiune a documentului va fi considerată finală, imediat după salvare;
– Creare versiuni majore şi minore (ciorne): după orice salvare se va crea o versiune minoră şi va fi salvată ca ciornă.
După ce se decide care este versiunea finală, documentul va fi aprobat şi publicat.

V-am pregătit un material video, pentru exemplul de mai sus: Istoric Versiuni – cum activez istoricul ?

Back To Top
Search