Ces-keynote11


Gary Shapiro, fondatorul CEA (Consumer Electronics Association), a deschis târgul CES de anul acesta cu un discurs despre cum PC-ul și platformele + componentele sale sunt parte majoră a experienței de home entertainment. După ce a mulțumit lui Bill Gates și lui Steve Ballmer pentru contribuțiile Microsoft de-a lungul timpului Shapiro a anunțat că Microsoft va face o pauză de la CES pentru următorii ani.
Steve Ballmer la CES 2012
CES 2012 a pus stop prezenței Microsoft la CES, cel puțin deocamdată. Steve Ballmer, CEO Microsoft, a venit pe scenă în deschiderea International Consumer Electronics Show din Las Vegas alături de Ryan Seacrest. Așa cum am mai spus, Microsoft nu a adus nimic nou, dar Steve Ballmer a vorbit despre line-up-ul curent al produselor din zona consumer și despre cum Windows Phone, Xbox și PC-urile cu Windows oferă o experiență consistentă prin intermediul noii interfețe Metro și a făcut și alte câteva anunțuri (Kinect pentru PC la 1 februarie contra $ 250, de exemplu). A fost din nou confirmată perioada lansării Windows 8 beta, la finele lunii februarie.
Tot acum, Microsoft a prezentat oficial noile telefoane Windows de la Nokia (Lumia 710, Lumia 800 și Lumia 900) în Statele Unite și noul (și impresionantul) HTC Titan II. Și, pentru că este anul UltraBooks, Microsoft a arătat PC-uri ultra-light, foarte subțiri cu Windows, produse de diverși parteneri ai companiei.
Am selectat în continuare căteva clipuri prin care voi ilustra ce s-a spus și arătat la acest ultim keynote Microsoft la CES.

Tami Reller, Chief Marketing Officer, Windows, oferă un preview Windows 8 în timpul keynote-ului Microsoft de la CES 2012 din Las Vegas.

Gazda Ryan Seacrest alături de CEO Microsoft Steve Ballmer prezintă cele mai noi modele de telefoane Windows Phone de la Nokia și de la HTC.

Jaymi Bauer, senior director pentru product marketing la divizia Microsoft  Xbox, alături de invitata sa, Ainsely aruncă nuci de cocos în cutia de carton a personajului Sesame Stret Grover pentru a demonstra cum Xbox 360 reinventează televiziunea cu Kinect Sesame Street TV, care se va lansa mai târziu anul acesta.


CEO Microsoft Steve Ballmer și prezentatorul Ryan Seacrest vorbind despre aplicațiile Metro.

Back To Top
Search