Navigation-Tips11

Așa cum am mai spus, Windows 8.1 este foarte aproape de versiunea finală, iar pentru cei care nu mai au răbdare am și o veste bună: versiunea finală ar putea fi lansată pentru publicul larg la doar două săptămâni de la expedierea ei către partenerii OEM, în zilele următoare. Momentan avem un leak, build 9471, unde putem vedea modificările aduse de Microsoft de la Windows 8.1 Preview încoace.

La o primă privire asupra acestui build trebuie să remarc ponturile de navigare prin sistem, care ajută la acomodarea utilizatorilor, dar și prezența în aplicațiile RT a butoanelor cu 3 puncte, care ajută de asemena la activarea elementelor de comandă ascunse ale aplicațiilor, similar cu cele din interfața Windows Phone. Desigur sunt foarte multe alte elemente de noutate pe care voi încerca să le descopăr și să vi le prezint în orele următoare.
Nu uitați, este de așteptat ca acest build să fie destul de aproape de cel final, ceea ce ar însemna, în mod normal, că Microsoft nu va mai adăuga noi caracteristici, ci va corecta doar erorile semnificative raportate de partenerii OEM. Cu toate acestea, nu recomand instalarea acestui build pe sisteme pe care le folosiți în mod curent, ci mai degrabă în mașini virtuale, unde se poate testa fără probleme.
Build-ul expiră la 15 ianuarie 2014 și poate fi instalat cu cheia Windows 8.1 Preview.
Vă rog nu cereți și nu postați la comentarii link-uri de download, ele nu vor fi publicate/permise pe site.
Voi reveni cu amănunte mai târziu, la webcastul de la ora 17.

Back To Top
Search