vpk-banner-rc
Microsoft a lansat versiunea finală a browserului Internet Explorer 9, care se poate descărca de pe site-ul  beauty of web . Link-urile de acolo sunt pentru installere Web, care pornesc instalarea și descarcă apoi întregul pachet Internet Explorer 9. Dacă aveți nevoie de installere offline pentru IE9, găsiți link-urile pentru pachetele offline în limba engleză în acest articol.
Până acum, IE9 are la activ peste 40 de milioane de copii descărcate, iar cei care au în prezent IE9 beta sau Release Candidate vor primi prin Windows Update upgrade-ul la versiunea RTM.

Citește un pont interesant legat de Internet Explorer 9 pe Windows 7 64 bit !


[stextbox id=”info”]Dacă ai Windows 7 pe 64 de biți îți recomand să te asiguri că folosești versiunea pe 32 de biți a IE9, care se pare că lucrează de 4 ori mai rapid decât cea pe 64 de biți. Acest lucru este confirmat și de Microsoft.[/stextbox] [stextbox id=”info”]

Ce se întâmplă de fapt ? De ce rulează mai repede versiunea pe 32 de biți ?

Această versiune conține JIT (Just In Time) Compiler, care convertește codul web în cod mașină înainte de executare. Aceasta aduce un spor de viteză de până la 400 la sută comparativ cu versiunea IE9 pe 64 de biți, care nu are JIT.
[/stextbox]  
Ca să rulezi Internet Explorer 9 pe 32 de biți, creează un shortcut pe Desktop sau fă pin pe Taskbar pentru executabilul IE9 din folderul C:Program Files (x86)Internet Exploreriexplorer.exe. În mod normal nu este necesar nici un demers suplimentar, pentru că, deși pe Windows 7 64 de biți se descarcă și se instalează versiunea pe 64 de biți a browserului, aceasta instalează și Internet Explorer 9 pe 32 de biți, pe care Windows îl și setează ca default.
verifica-versiune-ie-9
32-bit-ie964-bit-ie9
 
Resurse (ENGLEZĂ):
Ghidul produsului IE9 – link
Note de lansare – link.
 
[stextbox id=”download”] Link-uri de download pentru installere IE9 final offline EN-US:
IE9 (x86)  pentru Windows 7
IE9 (x64) pentru Windows 7
IE9 (x86) pentru Vista
IE9 (x64) pentru Vista
Bonus !
Pe această pagină web Microsoft găsești și pachetele de interfață în limba română pentru IE9 final.
[/stextbox]  
[stextbox id=”download”] Installere offline pentru limba română – toate versiunile:
 

[/stextbox]
Back To Top
Search