L650-SingleSIM

Avem o veste interesantă pentru fanii Lumia din România: Lumia 650 este disponibil și pe piața locală.

Potrivit celor de la Microsoft, Lumia 650 este un telefon proiectat pentru utilizatorii de business și fanii Windows, destinat productivității mobile avansate și oferă securitate de nivel Enterprise.

Lumia 650 este un dispozitiv creat cu atenție la detalii şi cu scopul de a oferi o experienţă Windows 10 unitară şi familiară –Oana Terteleac, Windows Business Group Lead, Microsoft.

https://www.youtube.com/watch?v=15nAJorLmHY
Lumia 650 vine cu o carcasă din aluminiu anodizat finisată plăcut și elegant și are o grosime de numai 6,9 mm, fiind cel mai subțire telefon din seria 5 și probabil ultimul aparat Lumia lansat de Microsoft dacă ar fi să ne luăm după zvonurile din blogosfera tech.
Telefonul are un display HD de 5 inch, iar stocarea internă poate fi extinsă cu un card microSD de până la 200 GB. Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre Lumia 650 vă recomand recomand prezentarea scrisă de Iosif Milla.
Încă nu am reușit să aflu prețul local pentru Lumia 650, dar mă aștept să fie similar cu cel de la lansarea predecesorului Lumia 640, undeva la 900-1000 RON.
Momentan finalizez review-ul Lumia 950 XL și am început testele Lumia 550, după care aștept cu interes la teste acest device elegant.

Back To Top
Search