Microsoft a anunțat astăzi oficial disponibilitatea pe piața locală a modelelor Lumia 950 și 950 XL, iar wfl.ro vă dă toate detaliile.

Potrivit Microsoft,

Vârfurile de gamă din portofoliul Lumia oferă utilizatorului o experienţă familiară și unitară, aceeași pe toate dispozitivele Windows, inclusiv funcţiile inovatoare Windows Hello beta pentru Lumia, care oferă autentificare prin citirea irisului, şi Continuum pentru telefoane. Lumia 950 şi Lumia 950 XL, inovaţiile de top din gama Microsoft, au o putere de procesare de ultimă generaţie și sunt dotate cu ecrane HD de excepție, cameră foto PureView de 20 megapixeli cu Flash triplu LED, care înregistrează clipuri video la rezoluţie 4K. Clienţii din România pot achiziţiona vârful de gamă Lumia începând cu luna curentă de la partenerii locali, atât magazine retail, cât și cei trei operatori de telefonie mobilă – Orange, Telekom și Vodafone.

Care este prețul aproximativ pentru Lumia 950 în România ?

Lumia-950-RO
Lumia 950 va fi disponibil la un preț aproximativ de 2800 RON, variabil în funcție de partenerii Microsoft din Romania care vând device-ul.
Celor interesați de detaliile și de specificațiile tehnice pentru Lumia 950 le recomandăm acest articol:

Care este prețul aproximativ pentru Lumia 950 XL în România ?

Lumia-950-XL
Lumia 950 XL va fi disponibil la un preț aproximativ de 3200 RON , variabil în funcție de partenerii Microsoft din Romania care vând device-ul.
Celor interesați de detaliile și de specificațiile tehnice pentru Lumia 950 XL le recomandăm acest articol:

Comparație vizuală între Lumia 950 XL (stânga) și Lumia 950
Comparație vizuală între Lumia 950 XL (stânga) și Lumia 950

Ce culori sunt disponibile ?

Potrivit Microsoft,

În România, clienţii pot achiziţiona Lumia 950 şi Lumia 950 XL de la partenerii locali sau distribuitorii autorizați, în variantele de culoare negru și alb.

Ce oferte de preț există la principalii operatori de telefonie mobilă ?

Notă wfl.ro: la ora scrierii acestui articol (2 decembrie 2015, 12:47), magazinul online Telekom România nu lista nici unul dintre aceste telefoane. Ofertele Vodafone le-am prezentat aici, iar pentru Orange la fel ca și la Telekom, telefoanele nu erau listate. Este de așteptat ca ofertele să apară în orele următoare însă. 

Ce se știe despre accesorii ?

În ceea ce privește Microsoft Display Dock, acesta va fi vândut separat, iar deocamdată nu am primit mai multe detalii (preț, distribuitori, etc.). Am întrebat la Microsoft România și voi reveni imediat ce aflu ceva.

Back To Top
Search