Zilele acestea, după ce am instalat Windows Live Essentials beta am avut o mare dezamăgire : integrarea cu Twitter nu era prezentă deloc. Ei bine, deocamdată nici nu sînt șanse să mai fie, nici măcar pe agregatorul de servicii sociale din contul Windows Live.
Acum trei zile am încercat să aflu de la Microsoft România răspunsul la întrebarea : unde este twitter ? De ce nu este pe Windows Live Messenger ? Dar nu am primit nici un răspuns și am decis să merg mai departe. Am luat legătura aseară cu Brandon LeBlanc, Windows Communications Manager la Microsoft și am încercat din nou să aflu ce se întâmplă. Răspunsul final : ”nu pot vorbi despre ce va veni sau nu din partea partenerilor, de exemplu cu privire la integrarea sau nu a Twitter în Live Messenger. Nu îți pot răspunde sau nu pot discuta despre asta.”
Dar tot a venit un răspuns, de data asta în mail, direct de la echipa Windows Live …


Iată e-mail-ul primit :

Așadar, văzînd că am adăugat un cont personal de twitter la agregatorul social din contul meu de Windows Live, echipa Live dorește să mă anunțe că degeaba am făcut această adăugare, pentru că Twitter a luat-o razna și și-a schimbat politica, așa că adio integrare cu Windows Live în contul Live. Totuși, Microsoft lucrează ”la greu” să îi convingă pe cei de la Twitter să se reintegreze.

Pînă la noi semnale amîn iar utilizarea Windows Live și a Windows Live Messenger, pentru că mi se pare mai importantă integrarea Twitter decît chiar și aceea a Facebook.

Urez succes echipei Microsoft la negocierile cu Twitter.

Back To Top
Search