După ce ieri au ”scăpat” pe Internet imagini ale unui build Windows Technical Preview, iată că în această noapte a ”scăpat” pe Internet și un videoclip cu noul meniu Start, așa cum apare el în Windows Technical Preview 2014, build 9834.

Avem de-a face – cel mai probabil – cu un build destinat partenerilor Microsoft, care a ajuns aseară pe Internet prin intermediul a două site-uri germane: winfuture.de și computerbase.de.
După cum v-ați așteptat, probabil, noul meniu Start permite adăugarea de dale statice și dinamice redimensionabile ale aplicațiilor Metro. În funcție de numărul de dale, meniul se extinde pe spațiul de pe desktop. Pentru fanii ecranului Start avem vești bune: dacă nu vă place noul meniu Start, puteți reveni la ecranul din Windows 8.x.
Ce se mai vede interesant în clip: un buton de căutare pe taskbar, imediat lângă butonul Start și tot acolo un buton pentru comutarea între ferestre (cum aveam pe Quick Launch în versiunile Windows mai vechi). De asemenea se pot vedea mai multe aplicații Metro care rulează ca ferestre redimensionate pe desktop.
Ca de fiecare dată,  vă reamintesc că aceastea sunt informații neoficiale din surse neoficiale. De asemenea nu trebuie să uităm că acesta este un build timpuriu și că orice caracteristică și orice element de interfață pot sau nu să fie păstrate în produsul final. De asemenea, este de așteptat să apară și caracteristici noi, neanunțate. Țineți aproape, lucrurile încep să redevină interesante !

Back To Top
Search