Vim_1-7-02111

După ce a lansat recent o versiune preview a mesageriei video Skype pentru Windows, Windows 8, Mac, iPhone, Android și Blackberry, Microsoft a anunțat ieri că această funcționalitate nu mai este în preview și că este disponibilă gratuit utilizatorilor Skype. Momentan, deși pot primi și reda mesaje video Skype, posesorii Windows Phone nu pot trimite asemenea mesaje.
Funcționalitatea mesagerie video va fi apreciată de cei care preferă să trimită mesaje video înregistrate familiei, prietenilor, cunoștințelor, etc. Cu ajutorul acesteia utilizatorul poate înregistra un mesaj video pe care să îl trimită ulterior persoanelor din lista de contacte, chiar dacă acestea sunt offline. Destinatarul poate viziona mesajul când revine online.
„Mesageria Windows este disponibilă acum pentru toți utilizatorii. Se pot trimite și primi gratuit oricâte mesaje doriți, complet gratuit. Mesajele video pot fi recepționate și redate pe orice platformă sau device care rulează Skype.” arată Microsoft.
Utilizarea acestei funționalități este simplă, trebuie să apăsăm butonul „video message” pentru a înregistra mesajul. Acesta poate avea cel mult trei minute lungime și poate fi previzualizat înainte de expediere.

Momentan Microsoft nu a oferit detalii despre introducerea acestei caracteristici și pe Windows Phone.

Back To Top
Search