Update Firmware Surface Pro 3

Cu doar câteva ore înainte de lansarea comercială a celui mai nou dispozitiv propriu,  Microsoft a lansat un update firmware pentru Surface Pro 3.

Ce probleme sunt rezolvate ?

Mary Jo Foley (ZDNET) a aflat de la Microsoft că sunt rezolvate probleme privind trecerea de la un status energetic la altul ca și unele probleme de performanță.
Iată problema de gestionare a energiei remediată: o parte dintre tabletele Surface Pro 3 oferite acum câteva săptămâni de Microsoft spre review mai multor bloggeri și jurnaliști IT au avut unele probleme hardware, legate de funcționalitatea Connected StandBy. Compania a anunțat încă de pe atunci că știe despre acestea și că ele vor fi rezolvate înainte de lansarea pe piață.

Update firmware pentru Surface Pro 3
Update firmware pentru Surface Pro 3

Ce simptome sunt ?

Simptomele sunt următoarele: tableta nu revine din standby la apăsarea butonului de pornire sau a butonului Start.

Ce se întâmplă când utilizatorul încheie lucrul pe Surface Pro 3 ?

Tableta trece prin trei stări energetice: Connected StandBy, din care revine instant la funcționare, după patru ore trece în hibernare, din care bootează ca un laptop sau un ultrabook, iar apoi trece în al treilea mod, de ”somn” mai adânc.
Problema apare la trecerea de la Connected StandBy la hibernare. Mai mult, unii ditre cei care au testat acest PC ar fi observat că în această situație bateria ar fi descărcată destul de repede.
Cititorii care au șansa și posibilitatea de a cumpăra/primi în aceste zile un Surface Pro 3, vor putea face actualizarea prin accesarea PC Settings, Update and Recovery și apoi a secțiunii Windows Update, unde trebuie apăsat butonul Check Now. După verificare apăsați View details.
Update-ul pe care îl căutați este System Firmware Update – 6/19/2014. Momentan pagina cu detalii de pe site-ul Microsoft la care merge link-ul de lângă update nu conține momentan informații despre ce se remediază.
De notat că update-ul va cere un reboot, iar instalarea acestei actualizări va lua câteva minute și va încălzi puțin tableta în acest timp.
Update articol : Pe lângă update-ul firmware, utilizatorii Surface Pro 3 vor dori să instaleze și pachetul de update pentru stilusul Surface Pro 3 lansat prin Windows Update pe 10 iunie, cât și cea mai recentă versiune OneNote din Windows Store. Aceasta va permite utilizatorilor Surface 3 să efectureze capturi de ecran și să le trimită în OneNote printr-un dublu click pe butonul din partea superioară a stilusului. Notă: Captura funcționează doar cu versiunea Metro a OneNote, nu și cu cea desktop.

Back To Top
Search