Officeinsider

Inspirată de succesul Windows Insider, compania Microsoft a lansat pe 13 noiembrie programul Office Insider prin care doritorii pot testa cele mai noi build-uri experimentale Office 2016.

Este chiar la fel cu Windows Insider ?

Potrivit Microsoft, Office Insider este totuși puțin diferit de Windows Insider, în sensul că pe partea de Office, insiderii vor primi spre testare caracteristici care sunt foarte aproape de lansare (una până la trei săptămâni) către abonații Office 365 care folosesc build-urile publice curente. Așa cum cei mai mulți cititori techtime.ro știu deja, în Windows Insider unde unele caracteristici pot să apară în build-urile de test cu mai multe luni înainte de disponibilitatea lor publică.

Cine poate participa la acest program ?

Office Insider este disponibil pentru posesorii de abonamente Office 365 Personal, Office 365 Home sau Office 365 University care doresc să testeze build-uri experimentale Office 2016 pentru Windows. Un program similar există deja pentru clienții Enterprise și se numește First Release Office 365 Preview, valabil pentru posesorii de abonamente Office 365 Business, Enterprise și 365 Pro Plus.

Va fi Office Insider disponibil doar pentru utilizatorii Windows ?

Pagina Microsoft pentru Office Insider anunță că tot acum sunt disponibile build-uri Office Insider pentru utilizatorii de tablete și telefoane cu Android prin intermediul comunității Office Insider pentru Android. Build-urile Office Insider pentru dispozitivele cu Windows 10 Mobile sunt disponibile prin programul Windows Insider, iar în ce privește utilizatorii de Mac-uri, Office Insider (editare ulterioară a articolului) este disponibil din ianuarie 2016. Pentru moment acest program este disponibil doar pentru utilizatorii din Statele Unite, urmând ca el să fie extins foarte curând (zile, săptămâni) către participanți din întreaga lume.

Cum mă înscriu în Office Insider ?

Dacă aveți un abonament Office 365 Personal, Office 365 Home sau Office 365 University și doriți să testați primii noile caracteristici ale suitei de productivitate, tot ce aveți de făcut este să accesați acest link:

Veți vedea o pagină asemănătoare cu cea de mai jos, unde veți putea descărca un installer offline pentru cel mai nou build Office Insider.

Office Insider Start

Clienții Office 365 Business, Enterprise și Office 365 Pro Plus pot accesa această pagină pentru a obține mai multe informații despre furnizarea de build-uri Office de test în organizațiile lor.

Back To Top
Search