Surface-Pro-311

După ce a lansat Surface Pro 3, Microsoft a făcut unele anunțuri privind disponibilitatea celorlalte modele, a unor accesorii și a precizat că Surface Pro 3 va fi disponibilă până la finele lunii august pe alte 26 de piețe adiționale, pe lângă Canada și Statele Unite. Tot acum stația de andocare specială pentru Surface Pro 3 este disponibilă pentru prima oară ca pre-comandă. De ieri, 20 iunie 2014, cumpărătorii din Statele Unite și din Canada pot achiziționa prin magazinele Microsoft Store (sau din cele ale anumitor retaileri din Statele Unite și din Canada) fie online două modele Surface Pro 3 cu procesoare Intel Core i5 – unul cu 4 GB RAM și SSD de 128 GB la prețul de 999 USD, iar altul cu 8 GB RAM și SSD de 256 GB pentru 1299 USD.

Copertă Type pentru Surface Pro 3
Copertă Type pentru Surface Pro 3

Tot de ieri se vinde și noua copertă Type pentru Surface Pro 3, la 129 USD disponibilă în mai multe culori, unele culori doar din anumite magazine.

De asemenea se pot cumpăra stilusuri adiționale Surface Pen pentru 49.99 USD, alimentatoare 33W pentru aceste tablete la 79.99 USD și alte accesorii.

Modelele low-end anunțate de Microsoft, bazate pe Intel Core i3 cât și cele high end cu i7 nu sunt disponibile pentru moment, nici stația de andocare Surface Pro 3 Dock, dar pre-comenzile înregistrate în aceste săptămâni vor fi livrate mai devreme de 31 august, cum se anunțase inițial, ele fiind disponibile de la 1 august.

Astfel, sunt 3 modele care devin disponibile la începutul lui august: i3 cu 4 GB RAM și SSD de 64 GB la 799 USD, i7 cu 8 GB RAM și SSD de 256 GB la 1549 USD, și i7 cu 8 GB și SSD de 512 GB la 1949 USD.

În afara Statelor Unite și Canadei, toate modelele noii tablete și anumite accesorii noi vor sosi pe alte 26 de piețe adiționale la sfârșitul lui august: Australia, Austria, Belgia, China, Danemarca, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Hong Kong, Irlanda, Italia, Japonia, Coreea, Luxemburg, Malaezia, Marea Britanie, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Portugalia, Singapore, Spania, Suedia, Taiwan și Tailanda.

Stația de andocare poate fi pre-comandată doar de pe Surface.com și doar din Statele Unite sau din Canada. Costă 200 USD și se va livra din 15 august.

Cei interesați ar trebui să își comande de pe acum acest accesoriu, ținând seama de faptul că stațiile de andocare pentru Surface Pro 2 s-au vândut foarte repede și nu au fost ușor de găsti în stoc mai târziu.

Back To Top
Search