Iată că trecem mai repede de la un build la altul, așa cum a Microsoft a promis nu demult. Astă-seară avem un build nou pe PC, 11099, pentru insiderii din Fast Ring.

La prima vedere nu sunt diferențe mari între 11082 și 11099, întrucât cele mai multe schimbări se produc în acest moment în interiorul sistemului de operare, numit și One Core.
Mai exact, este vorba despre modificări și despre îmbunătățiri aduse nucleului sistemului de operare (Windows Core), care stă la baza Windows 10 pe toate device-urile. Aceasta nu este o noutate, am mai scris despre lucrul la nucleul Windows săptămâna trecută, când Microsoft a lansat Windows 10 Mobile build 10586.63 pentru insiderii din Fast Ring.

Ca și la build-ul anterior, nici acest build nu conține schimbări mari, notabile și nici caracteristici noi. Obiectivul nostru pentru perioada sărbătorilor de iarnă a  fost să aducem îmbunătățiri structurale pentru OneCore, care este nucleul comun Windows pe toată gama de device-uri. Reorganizarea codului și modificările făcute pentru optimizarea OneCore se apropie de punctul în care vom fi gata pentru echipele care vor veni cu caracteristici noi și cu îmbunătățiri. Va mai dura câteva build-uri până să apară schimbări vizibile, în funcție de când echipele vor începe introducerea de caracteristici noi pe zonele proprii. Abia așteptăm ca insiderii să testeze acest build pentru a valida munca pe care o depunem la OneCore,  așa că testați acest build și spuneți-ne ce probleme ați avut prin intermediul aplicației Windows Feedback.

Schimbările făcute vor aduce build-uri mai dese dar posibilitatea ca insiderii să se confrunte cu bug-uri va crește.
Chiar dacă Windows 10 Redstone build 11099 este un update ce vizează baza sistemului de operare, există două schimbări:
Prima este aceea că dialogul cu progresul la operațiile cu fișiere revine (a lipsit în build-ul anterior), iar a doua schimbare este aceea că echipa Windows nu va mai posta problemele cunoscute pe blogul Windows, ci în Insider Hub.

Așa cum știți, Windows 10 Redstone este numele de cod pentru următorul update major al sistemului de operare Windows 10, care va veni în două valuri pe parcursul lui 2016. Odată cu acesta sunt așteptate multe îmbunătățiri semnificative, cum ar fi extensiile pentru browserul Edge, îmbunătățiri Continuum și ale interfeței sistemului de operare.
Back To Top
Search