Surface-Book-vedere-interior

Microsoft a publicat un update firmware prin care activează autentificarea biometrică Windows Hello pe Surface Book și Surface Pro 4.

De săptămâna aceasta, noile dispozitive hardware Microsoft din gama Surface (Book și Pro 4) încep să ajungă la clienții care le-au pre-comandat în săptămânile anterioare, iar compania a lansat câte un update pentru acestea.
Surface Book și Surface Pro 4 vin cu Windows 10 preinstalat, iar actualizările vor veni automat prin Windows Update. Cum precauțiile nu strică niciodată, iată link-urile de unde le puteți descărca manual:

Microsoft a oferit și o descriere pentru ce conțin aceste pachete de actualizare:

Drivere cumulative și firmware curent pentru Surface Book/Surface Pro 4. Acest firmware și pachet de drivere conține drivere pentru toate componentele din Surface Book/Surface Pro 4, ca și actualizări pentru firmware-urile de sistem care au fost lansate prin Windows Update. Aceste drivere și actualizări firmware sunt compatibile cu Windows 10, inclusiv cu edițiile Enterprise. Fișierele cu drivere de tip MSI și ZIP includ toate driverele și frimware-urile necesare pentru distribuția de imagini Windows personalizate pe dispozitivele dumneavoastră Surface. Pentru a ajuta, driverele pentru dongle-uri Ethernetsunt incluse atât ca pachete separate, cât și în pachetele ZIP și MSI. Adițional, driverul WinTab este furnizat pentru utilizatorii profesioniști care au nevoie de compatibilitate WinTab în anumite aplicații care folosesc Surface Pen.

Pentru cei care doresc să afle mai multe despre Windows Hello recomandăm acest articol:

Back To Top
Search