Microsoft a anunțat miercuri unele modificări în ce privește planurile de lansare Xbox One. Compania spune că lansarea a fost amânată pentru începutul anului viitor în cazul a 8 piețe. Astfel, numărul piețelor pe care consola va fi lansată în noiembrie 2013 a scăzut de la 21 la 13.

La E3, am anunnțat că Xbox One va fi disponibilă pe 21 de piețe din întreaga lume la lansare. Acesta a fost un obiectiv agresiv iar echipa a muncit din greu pentru a a se asigura că va livra Xbox One pe cât mai multe piețe posibil.
Principala noastră prioritate este să ne asigurăm că utilizatorii vor avea cea mai bună experiență XBox One încî din prima zi. Pentru aceasta și pentru a acoperi cererea, am modificat numărul piețelor care vor primi Xbox One în noiembrie la 13 și este vorba despre următoarele: Australia, Austria, Brazilia, Canada, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Mexic, Spania, Statele Unite și Noua Zeelandă.
Dorim să ne luăm angajamentul de a lansa Xbox One cât mai devreme în 2014 în Belgia, Danemarca, Elveția, Finlanda, Olanda, Norvegia, Rusia, și Suedia.

Motivele amânării sunt localizarea dashboardului Xbox One, incorporarea de voci și limbi adiționale, și realizarea de parteneriate pentru conținut local.
Clienții care au făcut pre-comenzi în Belgia, Danemarca, Elveția, Finlanda, Olanda, Norvegia, Rusia, și Suedia vor primi un joc gratuit drept compensare pentru această întârziere.

Back To Top
Search