„Când primim Windows 10 Mobile final ?” este cu siguranță întrebarea pe care am primit-o cel mai des în ultimele săptămâni în comunitățile de utilizatori Windows Phone. De azi, răspunsul se modifică și nu mai este decembrie.

Inițial am oferit răspunsul la începutul lui decembrie„,  în baza unor răspunsuri publicate pe contul oficial Facebook al celor de la Lumia US. Iată însă că lucrurile s-au schimbat și, potrivit unei declarații pentru Petri.com, Microsoft va lansa upgrade-ul la Windows 10 Mobile la începutul lui 2016:

În noiembrie am introdus Windows 10 pentru telefoane, inclusiv caracteristici complet noi cum ar fi Continuum și aplicațiile universale Windows prin lansarea Lumia 950 și 950 XL. Upgrade-ul la Windows 10 Mobile va începe anul viitor pentru anumite modele de telefoane cu Windows Phone 8 și 8.1.

Această amânare este o decizie cât se poate de bună pe care Microsoft a luat-o. Este preferabilă o amânare a lansării decât confruntarea cu probleme cauzate de bug-uri care nu au apucat să fie detectate.
Potrivit AdDuplex, pe 7 la sută dintre telefoanele Windows existente rulează Windows 10 Mobile prin intermediul programului Windows Insider. Acest program rămâne în continuare – deocamdată – singura cale de a experimenta Windows 10 Mobile pe terminalele lansate anterior Lumia 950 și 950 XL.

Back To Top
Search