După multe speculații și o tăcere prelungită, timp în care a lucrat asiduu, Microsoft a anunțat ieri Office 2013. Noua platformă aduce design Metro în suita de productivitate și foarte multe modificări despre care vom vorbi pe larg pe site în lunile care urmează. Anunțul a fost făcut de Steve Ballmer la San Francisco și cu această ocazie link-urile de download pentru preview-ul Office 2013 au devenit publice. Click pe imaginea de la finalul articolului pentru a accesa această descărcare.

Office – cel mai bun pe Windows 8

Touch peste tot. Office răspunde natural comenzilor tactile, la fel cum răspunde celor de la tastatură sau de la mouse. Funcții tactile precum swipe și pinch zoom sunt acum prezente și funcționează foarte bine la interacțiunea cu documente și prezentări. Realizați conținut nou și accesați caracteristici cu atingerea unui deget.

Inking. Folosiți un stylus pentru a crea conținut, lua notițe și accesa caracteristici. Scrieți de mână răspunsuri la mesaje de poștă electronică și convertiți-le automat în text. Folosiți stylusul ca pointer laser când susțineți prezentări. Colorați conținutul și ștergeți greșelile cu ușurință.

Aplicații Windows 8 noi. OneNote și Lync reprezintă primele aplicații cu stil Windows 8 pentru Office. Aceste aplicații sunt proiectate să ofere mai întâi experiențe touch pe tablete. Un nou meniu, circular în  OneNote ușurează accesul la caracteristici cu ajutorul degetelor.

Inclus în Windows RT. Office Home and Student 2013 RT, care conține noile versiuni ale aplicațiilor Word, Excel, PowerPoint și OneNote, va fi inclus pe dispozitivele Windows 8 bazate pe ARM, inclusiv pe Microsoft Surface.

Office este în Cloud

SkyDrive. Office salvează implicit documentele pe SkyDrive, așa încât munca dv. este totdeauna disponibil pe tabletă, PC și telefon. Documentele dv. sunt de asemenea disponibilie offline și sunt sincronizate la reconectare.
 
Roaming. Odată autentificat în Office, setările personalizate, inclusiv fișierele accesate recent, șabloanele și chiar dicționarul personalizat sunt disponibile pe toate dispozitivele personale conectate la același cont Microsoft. Office își reamintește unde ați rămas și vă readuce acolo cu un singur click.
 
Office on Demand. Cu un abonament, puteți accesa Office chiar și de pe un alt dispozitiv, prin streaming-ul aplicațiilor cu funcționalitate completă spre un sistem Windows conectat la Internet.
 
Noi servicii pe bază de subscripție. Noul Office este disponibil ca serviciu Cloud bazat pe subscripție. Ca abonați, consumerii primesc automat upgrade-uri pe lângă servicii cloud, inclusiv Skype, minute internaționale și spațiu suplimentar pe SkyDrive. Abonații primesc multiple instalări pentru fiecare membru al familiei și pe dispozitive.
 
Office este Social
 
Yammer. Yammer oferă o rețea de socializare privată, securizată pentru zona de afaceri. Puteți să vă creați un cont gratuit și apoi să utilizați rețeaua socială instant. Yammer oferă integrare cu SharePoint și Microsoft Dynamics.
 
Rămâneți conectat. Urmăriți persoane, echipe, documente, și adăugați site-uri în SharePoint. Vizualizați și inserați imagini, clipuri video și conținut Office în fluxurile cu activități pentru a fi la curent și pentru a vă pune colegii la curent.
 
People Card. Puteți avea o vedere integrată a persoanelor de contact proprii peste tot în Office. People Card include informații despre prezență, cu imagini, mesaje de status,  informații de contact și fluxuri de informații din conturile Facebook și LinkedIn.
 
Skype. Noul Office vine cu Skype. Dacă vă abonați, primiți 60 de minute internaționale Skype lunar. Integrați contactele Skype în Lync și apelați sau trimiteți mesaje instant oricui pe Skype.
 
Office face posibile scenarii noi
 
Notițe în format digital. Păstrați-vă notițele la îndemână în cloud, și pe multiple dispozitive cu OneNote. Folosiți ce vi se pare natural — luați notițe cu touch, stylus say keyboard, sau folosiți-le împreună, alternându-le convenabil.
 
Lectură și adnotări. Modul Read din Word oferă o experiență modernă, ușor de navigat, care se adaptează automat la ecrane de dimensiuni diferite. Word oferă zoom in și out, stream video din documente, afișarea semnelor asociate reviziilor și utilizarea touch pentru răsfoire.
 
Ședințe. PowerPoint are un mod nou: Presenter View care afișează separat slide-ul curent și cele care urmează, durata prezentării și notele speakerului într-un mod accesibil privirii. În timp ce prezentați, puteți face zoom, adnota și naviga printre slide-uricu touch și stylus. Lync include video HD multiparty pentru prezentări, caiete partajate OneNote și un whiteboard virtual whiteboard pentru colaborări.
 
Ecrane imense de 82 inch. Susțineți ședințe, prezentări și cursuri mai interesante, în persoană sau virtual, cu aceste ecrane multitouch care funcționează și cu stylus, produse de Perceptive Pixel.
Office 2013 funcționează doar pe Windows 7 și Windows 8.
Office Customer Preview
Click pentru a accesa pagina de descarcare (faceti click pe Sign Up, este necesar un cont Microsoft – @hotmail.com, @windowslive.com sau @live.com functioneaza)
Back To Top
Search