Win8wallpaper11

Informațiile pe care vi le-am oferit încă de ieri, la ITSpark TechTalk, episodul 11, se confirmă. Microsoft a confirmat oficial că Windows este RTM, și a anunțat și build-numberul final : 9200.16384.win8_rtm.120725-1247.

  • 15 august: Developerii vor putea descărca versiunea finală a Windows 8 prin subscripțiile MSDN.
  • 15 august: Profesioniștii IT care testează Windows 8 în organizații au atunci acces la versiunea finală a Windows 8 prin subscripțiile TechNet.
  • 16 august: Clienții din programele Microsoft Software Assurance for Windows vor putea descărca Windows 8 Enterprise prin Volume License Service Center (VLSC), ceea ce le va permite să testeze, să instaleze sisteme-pilot și să înceapă deploymentul Windows 8 Enterprise în organizații.
  • 16 august: Membrii din Microsoft Partner Network primesc și ei acces la Windows 8.
  • 20 august: Microsoft Action Pack Providers (MAPS) primesc acces la Windows 8.
  • 1 septembrie: Clienții cu Volume License fără Software Assurance vor putea achiziționa Windows 8 prin resellerii Microsoft Volume License.

Odată ce dezvoltarea a fost declarată oficial încheiată, developerii au acum o platformă solidă pentru testarea și evaluarea aplicațiior proprii până la lansarea pentru publicul larg din 26 octombrie.

Totodată, RTM înseamnă că Windows Store este acum deschis și acceptă propuneri de publicare a aplicațiilor comerciale. Pentru că mai este suficient timp până la GA, aplicațiile vor popula Windows Store, ceea ce va schimba percepția utilizatorilor despre Metro, oferindu-le ocazia de a testa aplicații din ce în ce mai utile și mai interesante. 

Vă reamintesc, vom putea cumpăra Windows 8 din 26 octombrie, fie printr-un upgrade de la o versiune anterioară contra a 39.99 EUR   (cel mai probabil în România prețurile vor fi traduse în Euro, în US acest upgrade va costa 39,99 USD) sau odată cu achiziționarea unui sistem nou. 

Pe de altă parte, cei care achiziționează până în ianuarie un sistem eligibil cu Windows 7 PC, vor putea face upgrade la Windows 8 Pro pentru $14.99 în U.S. și 14.99 EUR în Europa prin promoția Windows Upgrade Offer.

Vă mai reamintesc că săptămâna trecută Microsoft a anunțat că va susține și anul acesta o conferință Build, între 30 octombrie și 2 noiembrie, în Redmond, Washington.

Back To Top
Search