Bates_web

Achiziția s-a încheiat oficial, acum Skype este produs Microsoft, așa cum s-a anunțat și pe site-ul pentru presă al companiei.
Skype CEO Tony Bates are acum titlul de președinte al diviziei Skype din Microsoft și raportează direct lui Steve Ballmer.

Divizia Skype va continua să ofere produsele cunoscute pentru milioane de utilizatori la nivel global, iar pe termen lung, produsele Skype vor fi integrate într-o serie de produse Microsoft, dar momentan compania nu a oferit amănunte în acest sens.

“Aducând la un loc tot ce este mai bun de la Microsoft cu ce este mai bun la Skype, ne angajăm să oferim consumerilor și companiilor din întreaga lume noi modalități de interconectare și comunicare. Împreună vom atinge mai repede obiectivul Skype de a ajunge la un miliard de utilizatori pe zi” a arătat Tony Bates.

[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=-ByWVVovdDg&feature=player_embedded” width=”600″ height=”400″] Tot azi s-a anunțat o nouă versiune de Skype, 5.6 pentru Windows, care elimină Google Product Offers prezente pe parcursul instalării produsului și adaugă atribuiri pentru software de la terți încorporat. Același update este disponibili și pentru Skype 5.5.
Au mai fost rezolvate și crash-uri random la lansarea Skype în Windows 8 Developer Preview și un leak de memorie în pluginul Click to call pentru Firefox .
[stextbox id=”download”]Descarcă noua versiune Skype aici.[/stextbox] Microsoft a publicat și un InfoGraphic cu date interesante despre conferințele video pe Internet:
Back To Top
Search