Unii posesori de telefoane inteligente Lumia 925 sau  Lumia 1020 pe care rulează Windows Phone 8.1 Update cu Preview for Developers s-au plâns de unele situații în care telefonul se mișcă greoi sau chiar se blochează, iar soluția de moment este de a configura unele aplicații precum Calendar sau Weather să nu mai afișeze informații detaliate pe ecranul lock sau Glance și de a dezactiva parola de securitate de la deschiderea telefonului.

O măsură suplimentară pentru a preveni această situație este și aceea de a seta Glance Screen să fie activ mai puțin de 30 de secunde.
Un angajat Microsoft a postat pe forumurile Microsoft Answers următoarele:

De la începutul lui septembrie am început să primim un număr tot mai mare de reclamații de la utilizatori despre problemele cu Lumia 1020 și Lumia 925. Pe parcursul ultimelor două luni am cercetat datele telemetrice colectate special de pe foarte multe asemenea terminale pentru a replica situația și pentru a găsi motivele. Reiese că este o problemă de gestionare a energiei cauzată de mai mulți factori, care face ca revenirea procesorului și a unor periferice din deep sleep să întârzie.

Aceeași persoană a mai precizat că Microsoft are deja un potențial patch, pe care îl va include în următorul update software.
Via Neowin

Back To Top
Search