Surface-RT11

De săptămâna aceasta, Surface RT are prețuri reduse în toată lumea, ceea ce arată dorința Microsoft de a vinde aceste device-uri cât mai repede și mai bine. Magazinele Microsoft online dar și cele ale partenerilor din retail ca și cele ale retailerilor independenți afișează prețuri cu 30 la sută mai mici, cu unele diferențe de la o zonă geografică la alta.

Acestea sunt noile prețuri pentru Microsoft Surface în Statele Unite:

  • Surface RT 32GB – $349.99
  • Surface RT 64GB – $449.99
  • Surface RT 32GB cu Touch Cover – $449.99
  • Surface RT 64GB cu Touch Cover – $549.99

Chiar dacă Microsoft a intrat recent în primii cinci furnizori de tablete la nivel mondial cu Surface, vânzările au fost oarecum lente. Potrivit IDC, în primul trimestru au fost vândute 900 de mii de tablete Surface Pro și RT, majoritatea vânzărilor fiind pentru Surface Pro.
Vânzările cu prețuri redus făcute recent de Microsoft la conferințele TechEd US și Europe (Surface RT la 99 de dolari), ca și cele de la Worldwide Partner Conference sau cele pentru zona edu din Statele Unite (Surface RT pentru școli la 199 de dolari) alimentează foarte multe speculații potrivit cărora Microsoft ar dori lichidarea stocului Surface RT din prima generație pentru a face loc unei tablete Surface RT la a doua generație, care ar urma să fie lansată după unii odată cu Windows 8.1 iar după alte opinii anul viitor.
Momentan prețurile pentru Surface Pro nu au fost modificate.

Back To Top
Search