Preview Windows 8 App Store
Compania intenționează să dezvăluie mai multe despre Windows 8 App Store într-un preview de două ore organizat mâine, 6 decembrie 2011, în San Francisco.
Preview Windows 8 App Store
La eveniment participă pe bază de invitație personală dezvoltatori și reprezentanți ai presei. Acestea sunt informațiile pe care Microsoft le-a dat publicității până acum vizavi de acest eveniment.
[box type=”info”]
Pe de altă parte, în septembrie, la conferința Build, oficialii Microsoft au dezvăluit o serie de lucruri interesante despre aplicațiile care vor fi prezente în Windows 8 App Store : ca drepturi de utilizare, aplicațiile Metro cu licență vor funcționa nu per dispozitiv, ci per cont Windows Live (vă amintiți că autentificarea în Windows 8 se va face cu un cont Windows Live) și vor rula pe maximum 5 dispozitive (PC, telefon, tabletă) conectate la același cont.
Astfel, utilizatorii vor putea accesa aplicații Trial, vor putea descărca și cumpăra licențe pentru aplicații Metro și vor primi actualizări și patch-uri tot prin App Store.
Aplicațiile Desktop Windows 8 vor putea fi rpomovate doar dacă se încadrează în ”Desktop App Certification Requirements” (cerințele pentru certificarea Microsoft ca Desktop Apps) și vor putea fi descoperite prin Windows 8 APp Store, dar nu vor putea fi licențiate și nici descărcate prin acesta. Vor fi oferite link-uri către un alt Store, Windows Store pentru aplicațiile Desktop Windows 8 pe x86 și x64 sau ARM.
[/box]

Back To Top
Search