Skype-in-Outlook_com11

De astăzi, Microsoft a început lansarea treptată a funcționalității Skype în Inboxul Outlook.com, o caracteristică prezentată public în urmă cu o lună. Primii utilizatori care vor putea testa sunt cei din Marea Britanie. Ei vor fi urmați în săptămânile următoare de cei din Statele Unite și Germania.
[box type=tip] Pentru ca apelurile să fie funcționale va fi necesară instalarea unei extensii pentru browser, înainte de interconectarea conturilor Outlook.com și Skype. Această extensie va fi disponibilă pentru Internet Explorer, Google Chrome și Firefox. [/box] Utilizatorilor cu un cont Skype existent li se va cere interconectarea Skype cu Outlook.com, un proces simplu cu câteva etape ușor de parcurs. După parcurgerea acestor pași vom putea iniția apeluri audio sau video folosind Skype direct din Inboxul Outlook.com. Aceasta va permite și adăugarea tuturor persoanelor de contact din contul Skype în cel Outlook.com.
01 - Skype in Inbox
După înstalare vom avea la dispoziție butoane pentru apeluri Skype la trecerea cu mouse-ul peste numele persoanelor dintr-o conversație e-mail sau instant chat, după cum putem vedea în acest clip:

Microsoft a mai anunțat că această funcționalitate va fi disponibilă în toată lumea din această vară.
via Blogul Oficial Skype

Back To Top
Search