Featured-account11
  • Cloud

Modficările sunt bazate pe feedback-ul utilizatorilor și oferă control sporit asupra accesului și securității contului după ce în aprilie Microsoft a introdus autentificarea în doi pași.

Cele trei caracteristici vor fi lansate gradual și vizează activitățile recente, codurile de recuperare a accesului în cont și un control mai bun asupra notificărilor de securitate.

Activități recente

Aceasta este o interfață asemănătoare cu ceea ce vedem în RSS readere, adică o listă, dar nu de articole, ci de autentificări în cont, pe care o putem folosi pentru a verifica dacă nu cumva s-au mai autentificat și alte persoane. Va mai exista și un buton ”Nu am fost eu” (”This wasn’t me”), prin care putem notifica Microsoft despre eventuale incidente de securitate.

Lista activitati

Coduri de recuperare a accesului în cont

Această caracteristică este utilă celor care au activat și folosesc autentificarea în doi pași pentru contul Microsoft. Astfel, ei vor putea intra în contul personal chiar dacă ambele coduri introduse la autentificarea în doi pași eșuează. Pentru aceasta, utilizatorii pot crea un cod de recuperare care poate fi folosit pentru a obține din nou acces la contul personal.

Securitate

Acest cod este unic, dacă veți solicita altul, cel anterior va fi anulat.

Mai mult control asupra notificărilor de securitate

O nouă caracteristică de securitate va decide asupra trimiterii de notificări pentru anumite evenimente, cum ar fi resetările de parole. Unele notificări sunt obligatorii. Acestea pot fi trimise via SMS sau prin e-mail.

Security notifications

Există și instrucțiuni actualizate privind aceste modificări pentru utilizatori, disponibile aici.

Back To Top
Search