După ce de ieri avem din nou Windows 10 November Update prin Media Creation Tool, acum avem și un nou update cumulativ pentru Windows 10, KB3120677.

Acesta este disponibil prin Windows Update, și vine să înlocuiască tot un update cumulativ, despre care am scris recent.
Acest nou pachet cumulativ de actualizări duce sistemul de operare la versiunea 10586.14, principala problemă pe care o rezolvă fiind aceea care a determinat Microsoft să retragă imaginile ISO cu Windows 10 November Update (1511) din week-end până azi.
Pe scurt era vorba de modificarea (resetarea) la valorile implicite (adică drept active) a patru setări care țin de confidențialitate:

  • Let apps use my advertising ID
  • Turn on SmartScreen Filter for web content
  • Let apps run in the background
  • Sync with devices

Acest pachet cumulativ se poate instala doar pe sistemele pe care rulează Windows 10 versiunea 1511 sau November Update.
Ca de obicei, pentru a instala acest update manual puteți deschide aplicația Settings și să mergeți la Update & Security -> Windows Update unde apăsați butonul Check for updates. Altfel, cu excepția cazului în care sunteți pe Windows 10 Pro și aveți activată amânarea actualizărilor, puteți aștepta pur și simplu ca Windows să instaleze automat această actualizare.
UPDATE: Dacă instalați un pachet lingvistic după acest update, trebuie să reinstalați ulterior și update-ul ! De aceea, Microsoft recomandă instalarea prealabilă a pachetelor lingvistice pe care le folosiți înainte de instalarea acestui update.

Back To Top
Search