Astăzi Microsoft a oferit acces publicului larg la un preview al succesorului web al Hotmail, Outlook.com. Cu o interfață Metro consistentă vizavi de aplicațiile Metro din Windows 8, noul site este versiunea modernă, actualizată, a Hotmail. Dar mai sunt și alte lucruri de explorat.

Experiența utilizatorilor Windows 8 este acum unitară și în mediul online, iar Microsoft pregătește treptat retragerea brandului Live și unificarea serviciilor online pe care le oferă sub umbrela contului Microsoft.

Cu Outlook.com, emailul utilizatorului este și online tot în Outlook, nu în Hotmail, Live Mail sau Windowslive Mail și este conectat cu desktopul via Exchange ActiveSync, nu prin DeltaSync, POP sau IMAP.

Într-un articol de pe blogul Outlook, Chris Jones, Corporate Vice President prezintă Outlook.com și vorbește despre caracteristicile principale ale Outlook.com, pe care le voi sintetiza mai jos:

[box type=”info”]
  • Experiență modernă pentru browsere și device-uri moderne : O interfață proaspătă, curată, intuitivă, care funcționează pe toate dispozitivele prin intermediul Exchange ActiveSync, și care elimină lucrurile inutile, cu 60% mai puțină înălțime a headerului și 30% mai multe mesaje vizibile în inbox. Plus eliminarea reclamelor și a casetelor de căutare care ocupă spațiu adițional.
  • Conectat cu prietenii și colegii de oriunde : Preview-ul Outlook.com e conectat la Facebook, Twitter, LinkedIn, Google, și în curând la Skype. Poți vedea fotografiile prietenilor, mesaje, actualizări de status, chaturi, convorbiri – toate cu o listă permanent actualizată de persoane de contact, conectată și sincronizată și ea în aceleași rețele.
  • Inteligent și puternic: Outlook.com sortează automat mesajele de la persoanele de contact, newsletters, statusuri de comenzi și actualizări din rețelele sociale, iar cu sweep se pot muta sau șterge în grup mesajele care nu mai sunt necesare. Mai mult, serviciul include aplicațile gratuite Office Web – Word, Excel, PowerPoint și OneNote, ca și SkyDrive.
  • Pune utilizatorul în control: Menține mail-ul personal (nu sunt reclame în emailurile interpersonale și nu se scanează conținutul pentru a se servi reclame – atac direct la GMail), și oferă instrumente speciale pentru power useri.
  • [/box]

Sunt sigur că multă lume o să își facă o adresă @outlook.com. Puteți încerca și voi să vă faceți un cont cu numele vostru accesând acest link.

Dacă aveți un cont @live.com, @windowslive.com sau @hotmail.com intrați în contul existent și faceți upgrade :

Vizitează pagina de promovare.

Sursa

Back To Top
Search