De data aceasta chinezii sunt cei care scot la iveală informații, potrivit cărora în build-urile Windows 8 curente se încearcă o integrare a clientului Desktop Windows cu Windows Live, în sensul că prin intermediul contului de utilizator Windows Live setările utilizatorului migrează de la un PC la altul, iar după autentificare avatarul contului Live apare pe Taskbar, așa cum se poate vedea în screenshot-ul de mai jos:

20110120_191510_846_u
Alte vești interesante:

  • Windows 8 va reduce de două ori și jumătate timpul de instalare a sistemului de operare comparativ cu Windows 7, cu timpi radical îmbunătățiți pentru boot, închidere, sleep și revenire din sleep.
  • În Windows 8 vom avea ”Push button reset”, care va permite revenirea la starea fresh a sistemului de operare de după instalare, fără pierderea setărilor personalizate sau a datelor utilizatorului. În plus, aplicațiile care creează probleme vor fi semnalate utilizatorului.
  • Interfața touch va putea fi personalizată de partenerii OEM ai Microsoft.
  • Așa cum am mai scris, Windows 8 va utiliza recunoașterea facială prin cameră Web sau prin Kinect.

O versiune beta ar putea fi gata în iunie 2011, deși sunt oarecum sceptic în acest sens.
Remarcabil, Microsoft are o politică internă bine gândită, ”trădată” de wallpaperul publicat de winrumors.com via win7china.com, și care zice așa :  … psssssst, să nu lăsăm munca noastră să ”transpire”. E cât se poate de clar că la Microsoft cineva transpiră când ”transpiră” prematur prea multe informații despre proiecte în derulare Smile
don-t-leak-8

Back To Top
Search