Mai e și wireles pe deasupra, ce să mai zic … Dacă fac typos este pentru că abia mă împrietenesc cu această minunăție de Desktop, care mă uimește continuu. Mâinile stau relaxate, mouse-ul e incredibil de comod și e precis îndeajus pentru o experiență desktop plăcută.
O mică problemă la început: din cauza proastei amplasări a PC-ului în cameră, receptorul wireless nu a vrut să funcționeze cu tastatura cât timp a stat înfipt într-un USB din spate, dar îndată ce l-am mutat în față a dispărut orice fel de problemă. Era un lag la tastatură care m-a speriat dar care a dispărut acum.
Trebuie ceva vreme să mă acomodez cu așa ceva, dar își merită fiecare leuț. Dacă ești genul de persoană care se adaptează greu la nou, mai ales la hardware, atunci cu siguranță acest Desktop nu e pentru tine. Altfel, vei avea o surpriză plăcută. Cam astea sunt primele impresii, dacă mai apare ceva voi revizui acest articol pe parcurs.
Edit (februarie 2013):  Am folosit versiunea Wireless a acestei tastaturi pentru aproape un an și jumătate de la achiziționare și problemele cu recepția semnalului radio au devenit supărătoare. De aceea am trecut la varianta 4000, wired, care nu mai are lag și cu care nu mai fac atâtea greșeli cum făceam cu cea wireless. Faptul că am rămas la același design arată că este un design ergonomic foarte bun și pot depune mărturie în acest sens, pentru că atunci când lucrezi minim 10-12 ore la PC zilnic chiar folosești mult tastatura și dacă nu e OK o vei schimba repede din cauza durerilor de la încheieturi sau a tensiunilor musculare nedorite la nivelul exteriorului palmelor. Ori eu am schimbat doar modelul wireless cu cel wired.
Back To Top
Search