Potrivit unor informatii neconfirmate, Microsoft s-ar afla in tratative cu Twitter pentru a primi acces la informatiile postate de membrii acestui serviciu prin motorul de cautare Bing.

negocieri-ms-twitter

AllThingsD.com relateaza ca desi negocierile sunt in curs pentru reinnoirea contractului avut anterior, Microsoft si Twitter tot nu reusesc sa ajunga inca la o intelegere privind preturile si termenii licentei de accesare a datelor, modalitatile de afisare ale acestora in rezultatele motorului de cautare Bing, cota din veniturile publicitare si traficul asteptat de Twitter de la Bing. Microsoft urmareste sa obtina mai mult control asupra modului in care se va face implementarea la nivelul interfetei cu utilizatorul dar si obtinerea unui contract pe termen mai lung decat ceea ce ofera acum Twitter.
Ceva mai devreme luna aceasta, Google a intrerupt functionalitatea de cautare in timp real din cauza ca nu a reusit sa-si reinnoiasca intelegerea cu acelasi Twitter, care, iata, se dovedeste un bun dar si dificil negociator.
Twitter mai are intelegeri si cu Yahoo pentru rezultate in timp real.

Back To Top
Search