Dacă ai un sistem nou sau o tabletă nouă cu Windows 8 sau Windows RT și vrei să faci upgrade la preview-ul Windows 8.1, s-ar putea să fie probleme care să prevină momentan instalarea. Microsoft a publicat un articol pe blogul oficial Windows unde prezintă modul de instalare al acestui build Windows 8.1.
Același articol mai arată că :

unele tablete și PC-uri care au procesoare Atom pe 32 de biți mai noi au nevoie de update-uri la driverele video înainte de a putea rula Windows 8.1 Preview. Aceste tablete și PC-uri includ Lenovo ThinkPad Tablet 2, ASUS VivoTab TF810C, HP Envy X2, HP ElitePad 900, Samsung ATIV Smart PC și Fujitsu ARROWS Tab.

Microsoft colaborează cu Intel și cu partenerii OEM pentru crearea de drivere actualizate care vor permite instalarea versiunii preview a Windows 8.1 cât mai curând posibil.
De asemenea, pe lângă utlizatorii PC-urilor enumerate anteriorm toți utilizatorii de tablete sau PC-uri Windows RT care au instalate un Language Pack sunt rugați să nu instaleze Windows 8.1 preview. Microsoft nu a precizat care sunt motivele pentru acest apel, dar a precizat că se lucrează la remedierea problemei.

Back To Top
Search