• Cloud

Zilele acestea Microsoft a anunțat majorarea spațiului de stocare cloud OneDrive oferit gratuit utilizatorilor de la 15 la 30 GB, iar în cazul conturilor vechi de la 25 la 40 GB.

Anunțul vine după ce mai mulți utilizatori Apple s-au plâns de probleme cu spațiul de stocare de pe device-uri când au vrut să facă upgrade la iOS 8. Noul sistem de operare poate ocupa până la 7 GB de stocare internă, ceea ce poate fi o problemă pe unele device-uri. Oferta este valabilă pentru toți utilizatorii OneDrive care activează copierea automată a fotografiilor în cloud-ul Microsoft, indiferent de sistemul de operare mobil folosit (iOS, Windows sau Android).
După ce a crescut recent limita superioară pentru fișierele OneDrive de la 2 la 10 GB, Microsoft a reacționat rapid și a oferit această majorare a cotei gratuite de spațiu, în speranța identificării și atragerii unui nou segment de clienți.

Chiar dacă poate părea ciudat să anunțăm modificări într-o după-amiază de vineri, am aflat despre reacțiile utilizatorilor cu privire la spațiul de stocare de pe noile iPhone lansate azi și am vrut să vă oferim imediat mai mult spațiu de stocare (OneDrive). Credem că veți aprecia să aveți mai mult spațiu de stocare gratuit când configurați noul dv. iPhone 6 sau faceți upgrade la iOS 8.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată  de timp. Mai precis, dacă nu activați acest spațiu suplimentar la timp, este posibil ca în viitorul apropiat să nu mai puteți beneficia de ea. Activarea se face prin setarea salvării automate a fotografiilor pe OneDrive înainte de sfârșitul lunii septembrie.

Back To Top
Search