Microsoft a anunțat astăzi că de la întâi aprilie, companiile pot comanda OneDrive for Business pentru 5 dolari per utilzator pe lună (25GB storage per angajat) fără a fi necesar un abonament SharePoint sau Office 365.

Astfel, OneDrive for Business este disponibil atât pentru planurile curente Office 365, cât și separat de acestea, ceea ce nu s-a întâmplat cu SkyDrive Pro.

De asemenea, Microsoft pregătește două oferte promoționale pentru perioada aprilie-septembrie: 

Pentru toți clienții: 2,5 USD per utilizator pe lună în toate programele și agreement-urile de licențiere.

Pentru clienții Office Software Assurance și Office 365 ProPlus: 1,5 USD per user pe lună, cu agreement-uri de tip Open, Enterprise Agreement și MPSA.

Planurile de sine stătătoare OneDrive for Business includ offline sync, acces de pe multiple platforme și device-uri cât și opțiuni pentru adăugarea de servicii incluse în Office 365.

Tot astăzi, Microsoft a lansat și SharePoint 2013 Service Pack 1, care permite administratorilor – printre altele – activarea OneDrive for Business în cloud direct din consola de administrare.

Abonații care au avut anterior SkyDrive Pro cu Office 365 nu trebuie să facă nimic pentru a trece la OneDrive Pro, trecerea se va face automat. Utilizatorii SharePoint Server 2013 on-premise pot descărca SharePoint 2013 Service Pack 1 pentru a simplifica configurarea și integrarea cu OneDrive for Business.

Microsoft va continua dezvoltarea OneDrive for Business  pe parcursul acestui an pentru a adăuga o serie de caracteristici avansate pentru auditare și rapoarte, data loss prevention (DLP), etc..

Back To Top
Search