Generic Office Image On Wfl.ro

Microsoft a anunțat vineri, 16 aprilie 2010 că noua suită de Office, care va fi lansată în mai pentru companii și în iunie pentru publicul larg, a fost finalizată.

Demn de menționat ar fi că versiunea beta publică a fost descărcată de peste 7,5 milioane de utilizatori, de 3 ori mai mulți decît în cazul Office 2007.

Takeshi Numoto, Corporate Vice President Microsoft Office a anunțat pe blogul Microsoft Office încheierea dezvoltării pentru acest produs.

Microsoft are în derulare în prezent un program denumit Office 2010 Technology Guarantee, prin care clienții care cumpără Office 2007 sau un PC cu Office 2007 licențiat și care activează produsul între 5 martie și 30 septembrie 2010 vor primi un upgrade gratuit la Office 2010. Kiturile de instalare vor fi disponibile prin download, fără costuri suplimentare.

Am promis să revin cu amănunte dacă această ofertă este valabilă sau nu și în Romania. Se pare că da, click aici pentru toate detaliile. Kudos to Microsoft Romania !

Clienții care au licențiere Volum prin Software Assurance vor putea descărca RTM la 27 aprilie.

Cei care au conturi MSDN sau Technet vor putea descărca produsul pe 22 aprilie.

Lansarea pentru business va avea loc online la adresa http://the2010event.com, pe 12 mai, și va consta în demonstrații, prezentarea opiniilor clienților și partenerilor Microsoft despre noul produs și interviuri cu managerii de produs.

Citește aici despre prețurile diferitelor versiuni de Office, și aici despre cerințele de sistem ale noului produs.

Back To Top
Search