Hero144

Chiar dacă anumite lucruri importante s-au făcut deja, Microsoft mai are de lucru la OneCore, ceea ce duce la amânarea unor caracteristici noi pentru al doilea val Redstone.

După ce aflam acum câteva zile despre motivele pentru întârzierea Windows 10 Mobile și pentru calendarul neomogen al build-urilor din Insider Preview, mai primim o veste, aceea a amânării temporare a introducerii unor caracteristici noi în Windows 10 pentru a doua jumătate a anului.

Din nou amânări ? De ce ?

Potrivit unor surse din interiorul companiei, citate de Petri.com, pe lângă lucrul la OneCore, Microsoft s-a ocupat și de actualizări importante pentru modalitatea în care compania face intern compilarea build-urilor, pentru a-și crește eficiența și productivitatea.
Pentru a atinge aceste obiective, Microsoft ar putea amâna implementarea anumitor caracteristici Windows 10 în primul val Redstone, așteptat în iunie 2016.

Ce caracteristici vor veni mai târziu ?

Nu știm încă exact care sunt funcționalitățile amânate, dar ele vor veni în octombrie, cu al doilea val.
De notat este că amânările vizează build-urile publice, nu pe cele din Insider Preview, acolo unde vom putea vedea primele noutăți în viitorul apropiat.
Schimbările interne făcute de Microsoft vor permite în viitor lansarea mai rapidă a noilor build-uri, iar dezvoltatorii vor putea astfel identifica și rezolva mult mai repede bug-urile apărute.

Back To Top
Search